(088) 60 69 600 info@sigbenelux.com

Werken bij SIG

bekijk onze vacatures en solliciteer!

SIG Benelux is een jong, internationaal georiënteerd en dynamisch bedrijf, waar resultaatgerichtheid, aandacht voor mensen en goede communicatie hoog in het vaandel staan. SIG Benelux biedt een inspirerende werkomgeving met naast een prettige, open werksfeer, veel oog voor veiligheid, waardering & respect en persoonlijke groei.

SIG Benelux is de laatste jaren snel gegroeid. Lokaal ondernemerschap staat hierbij hoog aangeschreven. SIG streeft continu naar het verbeteren van het assortiment en de werkprocessen. Samenwerking, synergie, het stimuleren en motiveren van medewerkers staan hierbij voorop. SIG Benelux heeft zich ten doel gesteld het prettigste bedrijf te zijn om zaken mee te doen. De expertise van onze medewerkers in combinatie met een uitstekende service – onder het mom van “afspraak = afspraak” – helpen ons om dit doel te bereiken.

Wij hebben regelmatig plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s. Indien u interesse heeft in een uitdagende en gevarieerde baan in een informele, ambitieuze omgeving bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures. Voor het versturen van een open sollicitatie: klik hier.