+31 (0)13 458 22 30 info@sigbenelux.com
Selecteer een pagina

Werken bij SIG

SIG Benelux is een jong, internationaal georiënteerd en dynamisch bedrijf, waar resultaatgerichtheid, aandacht voor mensen en goede communicatie hoog in het vaandel staan. SIG Benelux biedt een inspirerende werkomgeving met naast een prettige, open werksfeer, veel oog voor veiligheid, waardering & respect en persoonlijke groei.

Onder andere door het plegen van acquisities, is SIG Benelux is snel gegroeid. Lokaal ondernemerschap staat hierbij hoog aangeschreven. Daarbij wordt continu gestreefd naar het verbeteren van het assortiment en de werkprocessen. Samenwerking, synergie, het stimuleren en motiveren van medewerkers staan hierbij voorop.

SIG Benelux heeft zich ten doel gesteld het prettigste bedrijf te zijn om zaken mee te doen. De expertise van onze medewerkers in combinatie met een uitstekende service – onder het mom van “afspraak = afspraak” – helpen ons om dit doel te bereiken.

 

Solliciteren

SIG Benelux heeft regelmatig plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s. Indien u interesse heeft in een uitdagende en gevarieerde baan in een informele, ambitieuze omgeving, vul dan onderstaand formulier in en upload uw cv.Wij zullen dan op korte termijn een reactie geven.

Voor het versturen van een open sollicitatie: klik hier.