(088) 60 69 600 info@sigbenelux.com

Ronald Hoozemans, algemeen directeur SIG Benelux aan het woord.

SIG, toonaangevend leverancier van specialistische bouwmaterialen, opent begin 2021 een nieuw distributiecentrum in Waalwijk. Dit betekent behalve een flinke uitbreiding ook een interne transitie. Ronald Hoozemans: “Wij snappen onze rol in de keten. Daarom richten wij onze organisatie zo in dat we nóg dichter op de business zitten.”

Ronald Hoozemans heeft eerder transities in de groothandelssector geleid. Als fanatiek zeiler maakt hij graag de vergelijking met zijn favoriete sport. “Bij SIG zijn we goed in het verbinden van mensen, partijen, ja zelfs van hele markten. Zo verbinden wij als groothandel al jaren leveranciers en gebruikers in de markten voor specialistische bouwmaterialen en technische isolatie. Omdat verandering een constante is, is ook SIG volop in beweging. Sterker nog: wij nemen graag het voortouw. Dat is een kwestie van je koers bepalen én vasthouden.”

Artist impression van ons nieuwe distributiecentrum en hoofdkantoor in Waalwijk

Ons succesvolle vestigingsmodel ondersteund door centrale expertise
De komende tijd staan er een aantal grote uitbreidingen op de agenda. Hoozemans: “In 2020 brengen we onze services zoals logistiek en klantenservice onder op één plek, zodat wij onze klanten, leveranciers en vestigingen nóg beter kunnen ondersteunen. Begin 2021 openen we ons nieuwe hoofdkantoor en distributiecentrum voor Afbouw Droog en Technische Isolatie in Waalwijk. Daarnaast openen we een nieuwe hub voor Afbouw Nat in Nieuwegein. Onze vestigingen blijven onze ankerpunten en met de nieuwe functionele opzet zitten onze mensen nóg dichter op de business.”

SIG staat voor vakkennis, functionele expertise en een eenduidige werkwijze. Met behoud van het lokale karakter van de vestigingen, want dat is belangrijk in een sector waar alles draait om mensenwerk en persoonlijke relaties. Hoozemans: “In 2020 gaan we over naar een functioneel organisatiemodel. Daarbij investeren we flink in onze mensen en in digitalisering, om onze klanten en leveranciers in Nederland en België op de allerbeste manier te kunnen bedienen. Mét kennis en knowhow van de lokale markt. In combinatie met het meest complete specialistische assortiment van de Benelux, is SIG klaar voor de toekomst.”

Share This