+31 (0)13 458 22 30 info@sigbenelux.com
Selecteer een pagina

Medewerker Verkoopbalie / Magazijn (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Over SIG Stukadoorsspecialist BV, onderdeel SIG Benelux:

SIG AfbouwSpecialist BV biedt vanuit haar acht centraal gelegen vestigingen een uitgebreid assortiment producten en diensten voor de stukadoors- en afbouwbranche waar de vakspecialist te allen tijde op kan vertrouwen. Voor versterking van ons team in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega binnen en leuk, dynamisch bedrijf.

 

Medewerker Verkoopbalie / Magazijn (Nieuwerkerk aan den IJssel)

 

Ben jij reeds een specialist binnen de stukadoorsbranche en klaar voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving? Dan is deze vacature dé uitgelezen kans om jouw carrière voort te zetten binnen een fantastisch bedrijf waarin je jouw specialisme kunt aanwenden in combinatie met jouw commerciële kwaliteiten!

Taken en verantwoordelijkheden

In deze veelzijdige functie ben je het aanspreekpunt voor klanten en adviseer je over het gebruik van materialen. Samen met je collega’s help je klanten en leveranciers aan de balie en via de telefoon. Daarnaast behoren werkzaamheden m.b.t. de orderadministratie, evenals de logistieke afhandeling van orders, tot je takenpakket. Je bent een allrounder binnen het team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant aan de balie en aan de telefoon. Je draagt zorg voor alle administratieve zaken welke dagelijks gedaan moeten worden. Je bent een duizendpoot en je zorgt voor de ontvangst en afgifte van goederen en je draagt bij aan de orde en netheid van het magazijn.

Omschrijving van de (hoofd)taken

  • Klanten adviseren over gebruik van materialen.
  • Administratieve afhandeling van orders.
  • Ontvangt bestelde goederen. Controleert de kwantiteit en de kwaliteit van de ontvangen goederen aan de hand van de ontvangstbonnen. Lost eventuele problemen zelfstandig op (bijvoorbeeld foute leveringen, plaatsgebrek of beschadigingen). Tekent bonnen af voor ontvangst. Lost de goederen indien mogelijk met een heftruck. Zorgt ervoor dat de goederen op de juiste wijze en plaats worden opgeslagen, dit gezamenlijk met de Magazijn medewerker.
  • Zorgt voor de afgifte van goederen aan de hand van leveringsbonnen. Helpt enerzijds afhaalklanten. Begeleidt hen in het magazijn en zet de goederen klaar of laadt de bestelde goederen in samenspraak met je collega in het magazijn. Laat de bonnen door de klanten aftekenen. Laadt anderzijds ook goederen in de juiste volgorde op de vrachtwagen(s) van de eigen chauffeur(s) volgens de bonnen.
  • Inventariseert regelmatig de voorraad, vergelijkt vervolgens de inventarisatielijst met de gegevens van de voorraadadministratie en verklaart afwijkingen. Signaleert in samenspraak met de magazijn medewerker (dreigende) tekorten aan bepaalde goederen of kleine resten van bepaalde partijen. Bestelt goederen via het bestelsysteem als de minimale voorraad wordt bereikt.
  • Klanten te woord staan via de telefoon. Beantwoorden van algemene vragen, offertes maken en verkooporders invoeren. De offertes en verkooporders vervolgens nabellen.

Profiel kandidaat

Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau. Daarbij heb je feeling met de toepassingsmogelijkheden van geautomatiseerde systemen en je hebt een algemeen gevoel voor ordelijkheid en systematiek. Je bent uitermate klantgericht en hebt een dienstverlenende, servicegerichte instelling. Werkervaring in de bouwmaterialen-/stukadoorsbranche en technische kennis van de stukadoorsmaterialen is een pré.

Adres:

SIG Afbouwspecialist B.V., vestiging Nieuwerkerk aan den IJssel
Postbus 87
5060 BB Oisterwijk

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.sigbenelux.nl of www.sigafbouwspecialist.nl en solliciteer direct via HR@sigbenelux.nl of informeer bij Danielle Pelders, HR Adviseur, Telefoon 013-4582230.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Direct solliciteren op deze functie

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u direct solliciteren. Na uw sollicitatie nemen we contact met u op.

Aanhef *
Dhr.Mevr.

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Uw C.V.

Upload een Word, Open Office, text of PDF bestand met uw C.V.

Toelichting

Share This