(088) 60 69 600 info@sigbenelux.com

Over SIG Logistics, onderdeel van SIG Benelux:

 

SIG Benelux maakt sinds 2000 onderdeel uit van een Engelse beursgenoteerde organisatie. SIG is gevestigd in 12 Europese landen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste toeleveranciers van specialistische producten voor de bouwnijverheid en industrie (B2B). Binnen de Benelux wordt SIG vertegenwoordigd door 16 vestigingen. Deze zijn onder te verdelen in de divisies Insulations (isolatiematerialen) en Interiors (afbouwmaterialen) en (stukadoorsmaterialen) Nederland en België. Bij SIG Benelux zijn circa 210 personen werkzaam.
Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en deze groei wordt gerealiseerd door zowel autonome groei als door het plegen van acquisities. Lokaal ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel en verder streven wij continu naar het verbeteren van onze service, ons assortiment en de werkprocessen.

 

Hoofd Voorraadbeheer (standplaats Tilburg)

Ben jij de manager die analytisch sterk is, graag structureert, mensen ontwikkelt, kennis heeft van het inkoopproces én staat klantenservice bij jou voorop? Dan ben jij de persoon die wij zoeken en is dit de functie die bij jou past!

 

– Hans Roovers – Directeur Inkoop & Logistiek –

Voor ons kantoor in Tilburg zoeken wij een Hoofd Voorraadbeheer met ervaring in het aansturen, structureren en optimaliseren van de afdeling Voorraadbeheer, welke momenteel bestaat uit 7 personen. De gehele organisatie heeft de laatste jaren significante groei doorgemaakt en moet zich nu verder professionaliseren om in de toekomst haar sterk groeiende klantenkring nóg beter te kunnen bedienen. Jij vervult hierin een spilfunctie, in nauwe samenwerking met jouw collega’s.

Wat ga je doen?

 • Het leidinggeven aan en ontwikkelen van jouw team, waarbij coachen en begeleiden een belangrijke rol speelt;
 • Het optimaliseren van de inkoopprocessen
 • Het realiseren van optimale voorraden
 • Het bewaken van de materiaalbeschikbaarheid
 • Het maken van inkoopanalyses vanuit ERP
 • Het toezien en sturen op een effectieve samenwerking met de interne en externe klanten
 • Het signaleren van knelpunten en in samenwerking met relevante partijen deze knelpunten oplossen
 • Het realiseren van een verdere professionaliseringsslag van de afdeling
 • Het tonen van daadkracht en pro-activiteit

Wat vragen wij?

Omdat je fungeert als spil binnen je team ben je communicatief vaardig, procesmatig erg sterk en heb je een duidelijke visie op inkoop. Daarnaast krijg je energie van het coachen en begeleiden van collega’s, waarbij je in staat bent het team- en organisatiebelang niet uit het oog te verliezen. Om alles vlekkeloos te laten verlopen ben je secuur, gestructureerd en ben je duidelijk in de communicatie. Door je leidinggevende rol ben je in staat om je team te sturen en anderen aan te spreken op hun gedrag, taken en verantwoordelijkheden en ga je als het nodig is een conflict niet uit de weg. Je houdt je vast aan het continu verbeteren van processen en door jouw proactieve houding signaleer je tijdig knelpunten.

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde of logistiek
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving, in een coördinerende / leidinggevende rol
 • Affiniteit met de bouwbranche
 • Een open en betrokken persoonlijkheid
 • Het denken in oplossingen en niet in problemen

Wat bieden wij?

 • Wij bieden jou allereerst een veelzijdige functie binnen een middelgroot, internationaal, professioneel bedrijf
 • Je wordt betrokken bij de koers van de divisie en hebt een actieve bijdrage in het realiseren van de doelstellingen
 • Wij halen graag het beste in de mensen naar boven, geven hen de ruimte tot ontwikkeling, bijvoorbeeld tot het volgen van een opleiding / cursus
 • Je wordt ondersteund door ervaren collega’s
 • Wij bieden je een vaste baan met een goed salaris en een prima werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid!
 • Wij hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantie- en 12 ATV-dagen

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding die volledig op jou is afgestemd krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen en het team verder vorm te geven.

Spreekt deze baan jou aan, reageer dan vandaag nog! Stuur een korte motivatie met CV naar HR@sigbenelux.nl t.a.v. Dennis Bos (HR Manager Benelux). Voor meer informatie kun je direct contact met hem opnemen via 06-22672707.

 

Adres:

SIG Logistics
Jules Verneweg 83
50515 BH Tilburg

 

Meer informatie

Alle overige informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.sigbenelux.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

  Direct solliciteren op deze functie

  Bent u geïnteresseerd in deze functie? Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u direct solliciteren. Na uw sollicitatie nemen we contact met u op.

  Aanhef *
  Dhr.Mevr.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Uw C.V.

  Upload een Word, Open Office, text of PDF bestand met uw C.V.

  Toelichting

  Share This