+31 (0)13 458 22 30 info@sigbenelux.com
Selecteer een pagina

Hoofd Verkoop Binnendienst – Leiderdorp

Over SIG Technische Isolatiespecialist, onderdeel SIG Benelux (Insulations Nederland):

SIG Technische Isolatiespecialist BV is Nederlands grootste en meest toonaangevende leverancier en distributeur van thermische en akoestische isolatiematerialen. SIG Technische Isolatiespecialist BV maakt deel uit van de internationale SIG groep. Handel en distributie van isolatiematerialen is een van de kernactiviteiten van SIG. De door SIG Technische Isolatiespecialist BV geleverde isolatiematerialen worden o.a. toegepast bij isolatie van technische installaties in gebouwen, industriële koeltechniek, chemische-, petrochemische-, procesindustrie, scheepvaart en offshore, olie- en gaswinning en OEM. SIG is gevestigd in 12 Europese landen en uitgegroeid tot een van de grootste toeleveranciers van specialistische producten voor de bouwnijverheid en industrie. Kijk voor meer informatie op www.sigbenelux.nl en www.technischeisolatiespecialist.nl

SIG Benelux is voor de regionale verkoopvestiging in Leiderdorp op zoek naar een Hoofd Verkoop Binnendienst.

Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het behalen van de door het management bepaalde verkoopresultaten. Je bent verantwoordelijk voor jouw persoonlijke verkooptargets maar bent daarnaast vooral de coach die de teamresultaten succesvol weet te managen. Je afdeling bestaat uit 5 medewerkers en je bent zowel aansturend als inhoudelijk bezig. Je bent in staat een fijne werkomgeving te creëren waarin alle collega’s optimaal gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen, wat resulteert in goede verkoopresultaten.

Je bent hands-on in je uitvoer en coördinatie van de werkzaamheden en optimaliseert strategie, beleid en procedures van de afdeling. Je bent op inhoudelijk vlak aanspreekpunt voor je medewerkers en daarnaast heb je diverse (administratief) ondersteunende verantwoordelijkheden, zoals factuurcontrole, procesverbeteringen en begeleiding/support aan de buitendienst.

In overleg met de Vestigingsmanager onderneem je diverse commerciële activiteiten die de verkoopresultaten stimuleren en die een optimale relatie met klanten helpen opbouwen en behouden.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Vestigingsmanager.

Hoofd Verkoop Binnendienst M/V (standplaats Leiderdorp)

Voor de functie Hoofd Verkoop Binnendienst zijn wij op zoek naar een energieke, enthousiaste collega die het team komt versterken en waarmee wij een duurzame dienstbetrekking nastreven.

“ Een uitgelezen kans om jouw carrière voort te zetten binnen een fantastisch bedrijf, dat significante groei nastreeft en dat opereert in een boeiende, dynamische markt waarin jij het verschil kunt maken! “

 

Wim Zoetmulder, Vestigingsmanager

Je komt terecht in een bedrijf dat significante groei nastreeft en dat opereert in een boeiende, dynamische markt. Je werkt nauw samen met collega’s, welke wij zien als het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf. Je belandt in een omgeving waarin jij je kunt (door)ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Een Hoofd Verkoop Binnendienst met organisatietalent en goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je bent sterk in het stellen van prioriteiten, het motiveren van medewerkers en je bent voortdurend op zoek naar verbetering van processen en ontwikkeling van medewerkers. Natuurlijk ben je klant- en resultaatgericht, voel je je verantwoordelijk en ben je doortastend en gedreven in het bereiken van je doelen. Daarnaast zeker ook ben je zeker ook nauwkeurig, stress bestendig en flexibel.

Om deze functie goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en dat je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Werkervaring in of affiniteit met onze branche is een grote pré.

Wat bieden wij?

Bij deze uitdagende en afwisselende baan hoort een o.a. competitief salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring), een aantrekkelijke pensioenregeling, 25 vakantie- en 12 Atv-dagen. Daarnaast stellen we je (verdere) persoonlijke ontwikkeling centraal, onder andere door trainingen en learning-on-the-job.

 

Adres:

SIG Technische Isolatiespecialist B.V.
Touwbaan 26
2352 CZ Leiderdorp

 

Meer informatie

Voor je eventuele vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Wim Zoetmulder, Vestigingsmanager Leiderdorp, tel. 06 – 5104 3974 of neem contact op met HR, hr@sigbenelux.nl of +31 (0) 622672707.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Direct solliciteren op deze functie

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u direct solliciteren. Na uw sollicitatie nemen we contact met u op.

Aanhef *
Dhr.Mevr.

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Uw C.V.

Upload een Word, Open Office, text of PDF bestand met uw C.V.

Toelichting

Share This