(088) 60 69 600 info@sigbenelux.com

SIG Benelux wil toonaangevend zijn in hoe de bouwmaterialen- en technische isolatiemarkt zich verbindt. Dit doen wij door een meer klantgerichte organisatie te zijn, met uitstekende klantenservice en logistiek. Daarbij willen wij ons onderscheiden door toegevoegde waarde en oplossingen te bieden op het gebied van kennis, logistieke oplossingen en digitalisering.

Met veel plezier informeren wij u over de aanstelling van Eric Govers als Commercieel Directeur van SIG Benelux. Eric brengt zeer ruime kennis van en ervaring in zowel Afbouw als (Technische) Isolatie mee en is de afgelopen 12 jaar zeer succesvol geweest in verschillende senior leiderschapsrollen binnen Saint Gobain, meest recent bij Isover. Tevens beschikt hij over een groot en relevant netwerk in onze markt en kent hij velen van u persoonlijk. Gekoppeld aan zijn gedrevenheid en passie voor mensen en onze business is hij een zeer welkome aanvulling in ons team.

Eric GoversEric Govers: “Na jaren in de rol van fabrikant heb ik er enorm veel zin in om vanuit een ander perspectief samen met mijn team onze klanten nog beter van dienst te zijn. Ik heb het volste vertrouwen dat we dé preferred partner zullen zijn voor onze klanten en kijk er naar uit om met u als relatie nader kennis te maken en in een sterke samenwerking invulling te geven aan onze wederzijdse ambities. Tot snel!”

Eric zal op 1 februari a.s. bij SIG Benelux starten en samen met Mark van Gennip (SIG AfbouwSpecialist), Michel Jacobs (SIG Technische IsolatieSpecialist), René Hermans (MPA) en Joeri Schweitser (Isolatec) het commerciële managementteam vormen. Mark van Gennip is in zijn nieuwe rol ook commercieel verantwoordelijk voor de ‘Natte Afbouw’ markt in Nederland.

Wij heten Eric van harte welkom binnen SIG en wensen hem en zijn nieuwe team veel plezier en succes.

Share This