(088) 60 69 600 info@sigbenelux.com

Met trots kunnen wij nu aan iedereen vertellen dat SIG Benelux vanaf het 2e kwartaal van 2021 gevestigd zal zijn aan de Industrieweg in Waalwijk. Onze verhuizing is een belangrijke stap naar de toekomst van SIG Benelux. Een toekomst waarin we nog meer groeien en klaar zijn om op een moderne manier te werken. Een manier die recht doet aan onze medewerkers, klanten en leveranciers.

 

Ronald Hoozemans: “SIG Benelux staat voor vakkennis, functionele expertise en een eenduidige werkwijze met behoud van het lokale karakter van de vestigingen dichtbij onze klanten. Want dat is belangrijk in een sector waar alles draait om mensenwerk en persoonlijke relaties. In Waalwijk brengen wij onze services zoals logistiek en klantenservice onder op één plek. Hierdoor maken we gebruik van onze schaal en zitten we dichter op onze business. Zo kunnen wij onze klanten, leveranciers en lokale vestigingen nóg beter ondersteunen. Dit is nodig om onze rol als verbinder in de markt te blijven ontwikkelen en de groei te realiseren die we willen bereiken.”

Doordat we op één plek zitten, zijn we nog flexibeler, kunnen we sneller besluiten nemen en zal de communicatie tussen medewerkers en overige stakeholders makkelijker verlopen. In ons nieuwe pand werken medewerkers in een open, lichte en transparante omgeving. Uiteraard met voldoende ruimte voor iedereen (NEN1824).

 

 Met het ontwerp hebben we er rekening mee gehouden dat:

  • We de ambitie hebben om de verbinder in de bouw te zijn door de specialist voor de specialist te zijn.
  • We voldoende flexibiliteit Het is een moderne werkomgeving en ontmoetingsplaats waar we klanten en leveranciers kunnen ontvangen.
  • We ruimte voor ontspanning belangrijk vinden. Daarom hebben we een mooi en groot restaurant waar we naast ontspanning ook kennisbijeenkomsten kunnen organiseren. Werk en plezier gaan tenslotte heel goed samen.
  • We heel goed op ieders gezondheid We zorgen voor een gezonde werkomgeving. Dit doen we door goede ventilatiesystemen te installeren die 95% van de lucht continu verversen (dit is vergelijkbaar met hoe de luchtventilatie in vliegtuigen is geregeld) en door het hele pand zal veel groen te zien zijn.

 

Het gebouw betreft een ontwikkeling van VolkerWessels Logistics Development (VWLD) en is ontworpen door Kern Architecten, het kantoorinterieur is ontworpen door Atelier Robidoux. Systabo is als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de realisatie. Jones Lang Lasalle heeft, in samenwerking met Bridgegap, VWLD tijdens het verhuurtraject bijgestaan. Districon heeft SIG Benelux geadviseerd.

 

Op dit moment is de start gemaakt met het bouwrijp maken van de grond. En we streven ernaar om in februari de oplevering van ons magazijngedeelte te hebben. De kantoorplekken volgen daarna. De echte verhuizing staat gepland voor mei 2021. We zijn er zeker van dat deze ontwikkeling een positief verschil maakt voor ons als bedrijf, onze klanten en leveranciers. SIG Benelux is klaar voor de toekomst.

Share This