+31 (0)13 458 22 30 info@sigbenelux.com
Selecteer een pagina

Werken bij SIG

SIG Benelux is een jong, internationaal georiënteerd en dynamisch bedrijf, waar resultaatgerichtheid, aandacht voor mensen en goede communicatie hoog in het vaandel staan. SIG Benelux biedt een inspirerende werkomgeving met naast een prettige, open werksfeer, veel oog voor veiligheid, waardering & respect en persoonlijke groei.

Onder andere door het plegen van acquisities, is SIG Benelux is snel gegroeid. Lokaal ondernemerschap staat hierbij hoog aangeschreven. Daarbij wordt continu gestreefd naar het verbeteren van het assortiment en de werkprocessen. Samenwerking, synergie, het stimuleren en motiveren van medewerkers staan hierbij voorop.

SIG Benelux heeft zich ten doel gesteld het prettigste bedrijf te zijn om zaken mee te doen. De expertise van onze medewerkers in combinatie met een uitstekende service – onder het mom van “afspraak = afspraak” – helpen ons om dit doel te bereiken.

 

Solliciteren

SIG Benelux heeft regelmatig plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s. Indien u interesse heeft in een uitdagende en gevarieerde baan in een informele, ambitieuze omgeving, vul dan onderstaand formulier in en upload uw cv.Wij zullen dan op korte termijn een reactie geven.

Voor het versturen van een open sollicitatie: klik hier.

 

Actuele vacatures:

Account Manager – Asse (België)

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het beheren en uitbouwen van bestaande relaties. Je schrijft en voert je eigen Accountplannen uit in overleg met de vestigingsmanager. Je legt door het plegen van telefonische acquisitie, het bezoeken van relevante netwerken en het bijwonen van bijeenkomsten de basis voor een langdurige samenwerking met klanten.
Je signaleert veranderingen in de markt en speelt daar op in. Je gaat proactief met klanten in gesprek, geeft hen advies en biedt hen onze (nieuwe) producten en diensten aan. Je denkt mee met de klant en verleent het beste advies dat jij in huis hebt. Zijn er mogelijkheden tot cross- en upselling? Jij grijpt je kans! Jouw scala aan oplossingen is namelijk breed.
Je past je makkelijk aan, aan verschillende soorten klanten. Er is voldoende ruimte om met collega’s te sparren en om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Samen met jouw collega’s van de binnendienst, die je desgevraagd en -gewenst assisteert en ondersteunt, ben je volledig verantwoordelijk voor een klant: van orderacceptatie tot aan de aftersales.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de vestigingsmanager.

Lees meer

Commercieel Medewerker Binnendienst – Amsterdam

Over SIG plc SIG plc is een Engelse beursgenoteerde organisatie met meer dan 800 vestigingen in een groot aantal Europese landen. SIG is gespecialiseerd in de handel en distributie van onder andere plafond- en wandmaterialen, metalstud en gipskarton,...

Lees meer

Commercieel Medewerker Binnendienst – Tiel

Je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten, relaties, verkoop buitendienst en andere afdelingen. Je handelt binnenkomende telefoongesprek, orders en aanvragen af. Je bent samen met je collega’s van de buitendienst verantwoordelijk voor het complete ordertraject; van offerteaanvraag tot after-sales. Uiteraard verwerk je alle acties, offertes en de logistieke afhandeling van orders in het systeem. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen bij jouw klanten. Je speelt daarop in. Je vertaalt vragen naar haalbare oplossingen. Je pleegt telefonische acquisitie om afspraken te maken voor jouw collega’s van de buitendienst.

Lees meer

Manager Logistiek – Lummen (België)

Wilt u uw stempel drukken? Wilt u uw ideeën niet alleen ventileren, maar tevens implementeren? Bent u op zoek naar een uitdagende functie, waar niet alleen kennis van zaken belangrijk is, maar zeker ook u als persoon? In deze veelzijdige, uitdagende functie binnen onze vestiging te Lummen kunt u dit allemaal kwijt!

U hebt veel ervaring binnen de logistiek, alsook met het aansturen van medewerkers op strategisch, interpersoonlijk en operationeel niveau, en dit voor de vestigingen in Lummen, Asse en Lille. Naast de dagelijkse operatie wordt er van u verwacht om het Warehouse naar een ‘next level’ te brengen, waarbij tevens het Voorraadbeheer een kwaliteitsinjectie vereist. Een aantal van deze zaken wordt projectmatig aangepakt en kan eenvoudig van aard zijn, maar het gros is uitdagend waarbij u het verschil zal maken met veel impact.

In deze functie rapporteert u rechtstreeks aan de Commercieel Directeur en geeft u leiding aan Medewerkers Magazijn (5), Chauffeurs (5), Planner (1) en -mogelijk- een Medewerker Voorraadbeheer (1).

Lees meer

Medewerker Verkoopbalie / Magazijn (Standplaats Den Bosch)

In deze veelzijdige functie ben je het aanspreekpunt voor klanten en adviseer je over het gebruik van materialen. Samen met je collega’s help je klanten en leveranciers aan de balie en via de telefoon. Daarnaast behoren werkzaamheden m.b.t. de orderadministratie, evenals de logistieke afhandeling van orders, tot je takenpakket. Je zorgt voor de ontvangst en afgifte van goederen en beheert zelfstandig het magazijn. Je zorgt voor de correcte ontvangst, opslag en afgifte van de behandelde goederen en je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van het magazijn.

Lees meer

Stagiair – Marketing & Communicatie (België)

Wij zijn per direct op zoek naar een ‘Stagiair – Marketing & Communicatie’ die voor de duur van 6 maanden ons Sales Team komt ondersteunen tijdens het lanceren van onze nieuwste productgroep in Brandwerende Producten en Hoge Temperaturen-isolatie.

Lees meer